2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αστυνομικών – 43ος Ποδηλατικός Γύρος ΄΄ΘΥΣΙΑΣ΄΄

Η Ένωσή μας προγραμματίζει να συνδιοργανώσει το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αστυνομικών, την Κυριακή 30/05/2021 στο πλαίσιο του «43ου Αγώνα ΘΥΣΙΑΣ», ο οποίος διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821 αλλά και τη συμπλήρωση των πενήντα χρόνων από την ίδρυση του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Καλαβρύτων, το Δήμο Δυτικής Αχαΐας και το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας τον «43ο Αγώνα ΘΥΣΙΑΣ», στις 28 έως 30/05/2021.

Η διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Αστυνομικών της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω Ποδηλατικό Όμιλο ο οποίος θα μεριμνήσει για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες και ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια , είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και έχουν ενεργό δελτίο της Ε.Ο.Π. για το έτος 2021.

Γνωρίζεται ότι, η συμμετοχή και η απόδοση στον εν θέματι αγώνα θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια επιλογής για τη στελέχωση της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδηλασίας η οποία θα συμμετέχει στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αστυνομικών το οποίο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 20-24/09/2021 στην Ελβετία.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει μέχρι 23/05/2021 και ώρα 20.00 α) να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, β) τη φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί στο ποδηλατικά σωματεία και γ) να τις αποστείλουν με e-mail στον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών popatras71@gmail.com και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο helathpo1990@gmail.com.

Τα εν λόγω έγγραφα να είναι σε επεξεργάσιμη μορφή και με κεφαλαία γράμματα, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

Προκήρυξη αγώνων

Τίθεται υπόψιν πως είναι σε εφαρμογή το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα rapid test εντός 24ωρών ή μοριακού test εντός 48ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον προπονητή ποδηλασίας της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο κιν. 6936974769.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top