Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία ΣυνδέσειςΦιλικός αγώνας ράγκμπι.

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στο γήπεδο Γλυκών Νερών διεξήχθη φιλικός αγώνας της ομάδας Rugby, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την ομάδα ΄΄ATTICA SPRINGBOKS΄΄. Η νεοσύστατη ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία 7s, και στην αποστολή μετείχαν οχτώ (8) αθλητές αστυνομικοί.

Την ομάδα συνόδευσε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από την ομάδα ΄΄ATTICA SPRINGBOKS΄΄. Επιπρόσθετα ο Γενικός Γραμματέας Ανθ/μος ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας απέμεινε τιμητική πλακέτα στον υπεύθυνο της αντίπαλης ομάδας τον οποίο και ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία, ενώ ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Αρχ/κας ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος βράβευσε τον διεθνή διαιτητή κ. ΚΑΛΟΞΗΛΟ Γεώργιο για την πολύτιμη προσφορά του στη διοργάνωση του φιλικού αυτού αγώνα. Το παρόν έδωσε και το μέλος του Δ.Σ. Αστ/κας ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 20-10. Το πρώτο try (σκορερ) πέτυχε ο ΚΑΡΡΑΣ Β. ενώ το δεύτερο που έκλεισε και τον αγώνα ο ΤΖΙΑΦΑΣ Χρ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πρόεδρος έλαβε τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για την δημιουργία της ομάδας, ενώ τόνισε ότι το ξεκίνημα αυτής της ομάδας δείχνει ότι η Ένωση είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα πιο δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής:
ΜΑΝΤΖΟΥΤΑΣ, ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, ΤΖΙΑΦΑΣ, ΜΑΝΔΕΛΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΛΛΗΣ.