Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία ΣυνδέσειςΕπιτυχίες της Αθλητικής Ένωσης

Στις αγωνιστικές επάλξεις βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο προπονητής αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου εκπροσωπώντας  επάξια της Ένωσή μας, στο τουρνουά αντισφαίρισης που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο νησί της Κεφαλονιάς  από τον Συλλόγο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (Σ.Β.Α.Ε.) σε συνεργασία με τον τοπικό όμιλο.

Με τον υδράργυρο να χτυπά κόκκινο αγωνίστηκε  με μεθοδικότητα, πείσμα και μεράκι, κερδίζοντας κάθε αθλητή που βρισκόταν από την απέναντι μεριά του φιλέ.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου στο μονό  ανδρών κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του  στον τελικό με αποτέλεσμα 6-3,6-3 και να ανέβει στ υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Στις άλλες δυο κατηγορίες που συμμετείχε, διπλό ανδρών καθώς και διπλό μικτό κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προ ημιτελικά .

Ο Πρόεδρος και τα μέλη τουΔιοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης συγχαίρουν τον προπονητή Γιώργο Παπαναστασίου για την επιτυχία του.